De SHIE kan haar activiteiten alleen ontplooien met financiële steun van onze donateurs en sponsors. Wanneer u het werk van de SHIE wilt steunen dan kunt u donateur worden. De minimale donatie voor particulieren bedraagt € 17,50 per kalenderjaar, voor organisaties € 35,- en voor bedrijven € 60,-. Als donateur ontvangt u ieder kwartaal de Haagvaarder toegestuurd en ontvangt u de digitale Nieuwsbrief. Verder krijgt u uitnodigingen voor presentaties en aantrekkelijke kortingen op de door de SHIE uitgegeven publicaties.

De SHIE wordt door de belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI-organisatie. Dit betekent dat uw donatie als gift voor 125 % aftrekbaar is voor de belastingen.

HEG_Voorkantmelkboek_thATTENTIE: als welkomstgeschenk ontvangen nieuwe donateurs naast de recent verschenen Haagvaarders, de publicatie Het leven begint met melk gratis.

Wilt u donateur worden? Meld u dan aan met onderstaand formulier!

Donatieformulier

 • Ik word donateur van de Stichting Haags Industrieel Erfgoed en maak mijn donatie over op bankrekening NL84 RABO 0142 6525 63 ten name van:
  de SHIE
  Postbus 85469
  2508 CD Den Haag.
  Onder vermelding van ‘nieuwe donateur’ en uw adresgegevens.
  De minimale donatie voor particulieren bedraagt € 17,50 per kalenderjaar, voor organisaties € 35,- en voor bedrijven € 60,-.