Header

Nieuwsbrief oktober 2017

Lancering Binckhorst - App 

Vrijdagmiddag 6 oktober zal de SHIE van 15.00 tot 19.00 uur aanwezig zijn in de Besturing, Saturnusstraat  tijdens het I’M Binckfestival. De SHIE presenteert hier de vernieuwde app over de Binckhorst. In de App staan verleden en heden van een groot aantal locaties centraal. In de App wordt dit toegelicht in tekst en geluid en in foto’s of video. Bij de App hoort een begeleidende boekje met toelichting en achtergrond informatie. Het boekje is die middag gratis verkrijgbaar voor het publiek. Maak kennis met de digitale Binckhorst.

Die middag wordt er ook een debat gehouden over de toekomst en de kwaliteiten van de Binckhorst. Aan het eind hiervan zal naast de uitkomsten van het debat en de kernwaarden van het gebied, de vernieuwde Binckhorst-app van de SHIE worden gepresenteerd. Wethouder Revis zal rond 18.00 uur uit handen van SHIE-voorzitter Koos Havelaar de begeleidende brochure ontvangen van de app.

Bij de kraam van de SHIE is ook de uitgebreide publicatie over de Binckhorst te koop en uiteraard de nieuwe publicatie over station HS.

De Binckhorst, de film - fase 2

Tijdens het I’M Binckfestival is er gelegenheid om het tweede deel van de Binckhorstfilm te zien in Skatepark Sweatshop aan de Binckhorstlaan 271. De Binckhorst, fase 2 is een film van Wilma Marijnissen en Marsel Loermans. Zij volgen de ontwikkelingen van diverse bedrijven in de Binckhorst voor de aanleg van de Rotterdamsebaan, tijdens de aanleg en na de realisatie van deze weg en laten de impact zien die dit heeft op de mensen en de bedrijven. Nadere informatie en de trailer van de film vindt u op de website.

De film wordt vertoond op 6, 7 en 8 oktober om 19.30 uur en om 21.30 uur. Reserveren kan via reserveren@binckhorstdefilm.nl.