Logo Stichting Haag Industrieel Erfgoed (SHIE)

Nieuw in Oud, Binckhorst Den Haag

Uitzicht vanuit De Besturing op de kraanbaan (Foto: Gert van Santen)

Fotograferen voor het nieuwe boek

Samen met fotograaf Gert van Santen gaan we regelmatig op pad in de Binckhorst om de locaties die in het boek worden beschreven vast te leggen. Hierbij twee voorbeelden, op de website vindt u nog meer foto's.
Boven het uitzicht vanuit De Besturing in de Saturnusstraat, de voormalige fabriek van Schottel, die hier aandrijving- en besturingsmechanismen maakte voor schepen.
De onderste foto is gemaakt in het pand aan de Maanweg, waar nu Sickboards is gehuisvest, de winkel bevindt zich in de hal van de garage voor vrachtwagens van de firma Beers.

Crowdfunding

De crowdfundingsactie voor het extra geld voor het nieuwe boek Nieuw in Oud, Binckhorst Den Haag loopt nog steeds. Dit weekend werd de grens van 50% van het benodigde bedrag overschreden. We hebben nog tot eind van het jaar om ook de andere helft binnen te krijgen. Hiermee kunnen we het boek extra mooi maken in de uitvoering.
Geeft u ons het laatste zetje, doneer een bijdrage via Voor de Kunst? Elk bedrag is welkom, kijk eens welke tegenprestaties we bieden. Helpt u ons mee?
De Sickboardswinkel in de voormalige hal van Beers (Foto: Gert van Santen)
download
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de SHIE, volg ons op Facebook.
MailPoet